Menu
Sluit
Vita Producten BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

5G Stralingspreventie door Xenomide en Archeion C

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat straling een groot gezondheidsrisico voor mens, dier en plant met zich meebrengt en wel voor de langere alsook de kortere termijn. Naast de blootstelling is het risico mede afhankelijk van de constitutie, waaronder het immuunsysteem van een persoon.

Straling vormt een dusdanig degeneratieve factor dat er mutaties in het DNA/RNA kunnen optreden. Dit houdt in dat de genetische code verandert met alle gevolgen van dien voor onze gezondheid en het ontstaan van pathologieën.
 
-0- punt:
Zoals belastende factoren waaronder straling, onze systemen juist op cel- en diepere niveaus in onbalans brengen waaruit ziekten kunnen ontstaan, zo brengt het -0- punt deze systemen op hetzelfde niveau weer in balans waardoor het extra gevaar voor ziekten en ongemak wordt vermeden. Hierdoor wordt dus het degeneratieve effect van straling voorkomen, dan wel sterk ingeperkt.

Piramidevormen Xenomide en Archeion C
Het -0- punt van een driehoek ligt volgens de meetkunde op 1/3 van de hoogte van deze driehoek. Een piramide bestaat uit het samenvoegen van 2 driehoeken waardoor het nulpunt van beiden exact op dezelfde hoogte ligt en elkaar dus bekrachtigen. De kristal moleculen van de bol die ook op 1/3 van de hoogte ligt worden extra bekrachtigd door licht, alsmede -0- punt energie waardoor een zeer grote actieradius ontstaat waarbinnen de cellen en de organellen van mens, dier en plant een tegenpuls ontvangen die de pulsebelasting van UMTS, wifi en andere vormen van belasting  neutraliseert, waardoor de natuurlijke balanswerking op het celmembraan en -organellen weerkeert en daardoor beschermt tegen schadelijke invloeden.

Bescherming tegen 5G
Xenomide en Archeion C zijn de enige piramidevormen die de negatieve invloed van 5G en 4G en andere gepulseerde stralingsvormen op het menselijk organisme kunnen neutraliseren.

De Xenomide heeft het IGEF (Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung IGEF Ltd.) het noodzakelijk wetenschappelijk keurmerk verkregen waar bovengenoemde uitleg op gebaseerd is.