Menu
Sluit
Vita Producten BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Over ons


Vita Producten B.V. is nu ruim 20 jaar aanwezig op de markt voor de natuurlijke gezondheidshandhaving. Al meer dan 20 jaar worden uitsluitend middelen en methoden in eigen beheer ontwikkeld.
Verreweg het grootste percentage van deze ontwikkeling is gericht op de Energeia, de zichzelf ontwikkelende energie, een term die reeds bij Aristoteles voorkwam. Dit deel van de expediënten (bevrijdingsmiddelen) heeft dan ook tot doel vrijheid van lichaam en geest te creëren. Het unieke is dat deze middelen niets toevoegen en niets stimuleren omdat elke vorm van stimulans de totale energiebalans van lichaam en geest in diskrediet brengt. Deze fenomenen zijn quantenlogische eenheden die ontstaan zijn op grond van wiskundige formules, die middels lichtpulsen in een dragerstof wordt ingestraald, waardoor de moleculen van de dragerstof ingewikkelde energetische patronen gaan vormen die noodzakelijk zijn om disfuncties in het lichaam op quantenniveau te normaliseren.

Naast deze zogenaamde orale expediënten heeft Vita Producten B.V. een aantal materiële hulpmiddelen voor particulier en/of therapeut ontwikkeld. Hieronder vallen de -0- punt generatoren zoals de statische piramidevormen Picomide, Archeion A en B en de zeer krachtige dynamische vormen Archeion C en de Xenomide. Deze laatste zijn magneetveldbekrachtigd. -0- Punt energie is er op gericht alle materie in haar oorspronkelijke natuurlijke status te herstellen. Hierdoor vindt bescherming en herstel plaats veroorzaakt door alle vormen van belasting uit milieu en door elektromagnetische (puls)velden, waaronder UMTS, wifi, DECT, Blue tooth en andere draadloze netwerken. Maar ook belasting door luchtvervuiling van diverse aard. Verder heeft Vita Producten B.V. het werken met de Bio-tensor in protocolvorm, door toepassing van het ideomotorisch effect te relateren aan het Akashaveld verheven tot een wetenschappelijk niveau. Op filosofische grondslag is op deze wijze een uniek normstelsel ontwikkeld dat geen foutinterpretatie toelaat waardoor de Bio-tensor tot een instrument van hoge normatieve waarde wordt.

Het productenpakket van Vita Producten B.V. is een zeer effectief “alternatief” voor zowel de reguliere aanpak alsook de meeste vormen van alternatieve aanpak. Het resultaat van de therapeutische aanpak blijft altijd in hoge mate afhankelijk van de werkwijze en inzichten van de therapeut. En deze is het nu die desgewenst door ons in alle maten en vormen kan worden geschoold en begeleid.

Meer informatie over onze bedrijven wordt hier uitgelegd.


Dhr. J. Noorlander (directeur)